Kamyoncular esnafı sıcak asfalta kavuştu

Kamyoncular esnafı sıcak asfalta kavuştu

1970 yılında kurulan ve bünyesinde 380 üye ile birlikte 470 araca ev sahipliği yapan Kırıkkale Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi sıcak asfalta kavuştu.

A+ A-



BAŞKAN YENİCE: “KANTAR NOKTALARINDA ŞOFÖRLERİMİZE ZAMAN KONUSUNDA ESNEKLİK TANINMALI”

1970 yılında kurulan ve bünyesinde 380 üye ile birlikte 470 araca ev sahipliği yapan Kırıkkale Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi sıcak asfalta kavuştu. Kooperatif başkanı Halil Yenice, “Bizler üyelerimizle birlikte Kırıkkale için hizmet veriyoruz. Asfalt sorumuz çözüme kavuştu” dedi.

ASFALT İÇİN DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ 
Üretim, ithalat ve ihracat alanında yapılan faaliyetleri Kırıkkale’den Türkiye geneli ve Dünya genelinde ulaştıran Kırıkkale Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, ulaşım sektöründe önemli çalışma gerçekleştiriyor. 1970 yılında kurulan ve bünyesinde 380 üye ile birlikte 470 araca ev sahipliği yapan kooperatif, yeni seçilen Başkan Halil Yenice ve ikinci başkan Nurettin Gündüz ile birlikte üyeleri için gece gündüz demeden çalışma gerçekleştiriyor.

BİZLER KIRIKKALE’NİN ÖZ EVLATLARIYIZ 
Kırıkkale Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil Yenice, “1970 yılında kooperatifimiz kuruldu ve o günden bugüne Kırıkkale’nin evlatları Kırıkkale için çaba ve gayret gösteriyor. Bizler, bu yıl seçim oldu göreve geldik. Kooperatifimizin en büyük sorunu çamur ve tozdu. Asfalt sorunumuzu çözüme kavuşturan Vali Yunus Sezer’e, AK Parti Milletvekili Ramazan Can’a, MHP Milletvekili Halil Öztürk’e, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’a teşekkür ederim” dedi.

ZAMAN KONUSUNDA ESNEKLİK TANINMALI 
“Kooperatifimizin içerisine yaklaşık 1 kilometrelik sıcak asfalt atılıyor. Üyelerimizle birlikte bu sorunumuzun çözüme kavuşmasından dolayı mutluyuz.  Bizim 380 üyemiz var, 470 aracımız var. Bizim sorunumuz olarak Kırıkkale araçlarına Karayolları Müdürlüğü kantarının orada çok sıkı denetim yapıyorlar. Bizlere orada biraz zaman kaybı oluyor süremiz yetmiyor. Bu nedenle Ankara’dan çıkan araba Elmadağ’a geliyor ve 9 saat süremiz dolduğu zorluk yaşıyoruz. Kişi Elmadağ yerine Kırıkkale’ye evime gelirim kalırım diyor. Bu nedenle bizlere biraz daha esneklik tanınmalı diye düşünüyorum” dedi. 


Bu haber toplam 983 defa okunmuştur